понеділок, 19 грудня 2016 р.

Ура!!! Перемога!!!

Сьогодні, у Луці Мелешківській, відбувся очний тур районного етапу конкурсу "Учитель року".

Я, та ще 4 конкурсантки ділилися своїм педагогічним досвідом та методичними знахідками з власних  творчих скарбничок. Ми усі відкрили для себе щось нове, навчилися робити сніжинки з фольги під керівництвом Блідченко Людмили Анатоліївни з Вороновиці, прикрашали підкову-оберіг зернятами кави та з задоволенням згадали дитинство, ставши першокласниками для Світлани Валеріївни Падюк з Стрижавки, яка відкрила нам свої секрети навчання дітей читанню.
Додому я повернулась пізно, страшенно втомлена та щаслива, тому що привезла з собою не тільки  печиво з передбаченням - подарунок від Тетяни Безпрозванної з Агрономічного та вироблений своїми руками оберіг за задумом Сауляк Тетяни з Луки Мелешківської, а й таке омріяне 1 місце!!!
Мрії збуваються!!!









12 коментарів:

  1. Вітаю Анно Дмитрівно з перемогою))) Щиро радію за тебе) Так тримати)))

    ВідповістиВидалити
  2. Я тебе ВІТАЮ. І від щирого серця бажаю ПЕРЕМОГИ в обласному турі. За тебе тримаємо кулачки, адже Вінниця - найкраща. Якщо , можливо, потрібна якась допомога КАЖИ. ура, ура, ура - ти найкраща !!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже дякую! МИ усі молодці! Атмосфера доброзичливості і підтримка один одного подарували нам чудовий день! Було б добре частіше так зустрічатись з колегами різних шкіл!

      Видалити
  3. Ростік Яровий21 грудня 2016 р. о 00:05

    Вітаю з вашою перемогою!!! :^)

    ВідповістиВидалити
  4. Яремко Карини21 грудня 2016 р. о 11:17

    Анна Дмитрівна вітаю вас

    ВідповістиВидалити
  5. Петухов Олександр23 грудня 2016 р. о 03:37

    Ви молодець

    ВідповістиВидалити